Administratieve talenten gezocht

El-con
El-con Powergrid Solutions bv
0174
’s Gravenzande
Mbo
Parttime
24 uur
Bouw

Deel deze vacature:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Functie

Ben jij goed met cijfertjes, punctueel en secuur in je werk? Al enige jaren ervaring als financieel medewerker.

Of ben je uiterst secuur met administratieve processen, kan je goed prioriteiten stellen en voel je je thuis in een dynamische werkomgeving?

Wil je werken in een kleine organisatie met korte lijnen  waar een goede werksfeer heerst? Lees dan verder want dan zijn wij waarschijnlijk op zoek naar jou!

Wij hebben ruimte voor een nieuwe collega voor de financiële afdeling ( 24 uur)  en orderadministratie (32 uur)

Wat ga je als financieel medewerker doen:

Jij zorgt voor een juiste boekhouding en foutloze administratie, een juiste verwerking van inkoopfacturen en een correcte facturatie. Je bewaakt openstaande posten, verstuurd aanmaningen en belt deze na. Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe contacten.

Je voert ad-hoc financieel administratieve werkzaamheden uit. Je denkt mee in processen en procedures verder te verbeteren.

Wat ga je als medewerker orderadministratie doen:

De hele dag door komen orders binnen, zowel telefonisch als per e-mail en aan jou de taak om deze nauwkeurig in te voeren in het systeem zodat de productie hier mee aan de slag kan. Je maakt in overleg een productieplanning en bewaakt de order totdat deze naar de klant wordt verzonden en klaar is voor facturatie.

Wij vragen

Wat neem jij mee voor de functie van financieel medewerker:

Je hebt een MBO werk – en denkniveau en afgeronde administratieve opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt oog voor detail, een hands – on mentaliteit en bent communicatief goed. Je bent nauwkeurig, zorgvuldig, neemt initiatief en kan goed plannen. We zullen heel blij zijn als je ervaring hebt met Navision.

Wat neem jij mee voor de functie medewerker orderadministratie:

Wij zoeken een leuke enthousiaste collega die nauwkeurig en gestructureerd kan werken. Een collega die in drukke tijden de rust kan bewaren en het overzicht behoudt. Klantcontact is een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Wij vragen een mbo+ werk- en denkniveau en enige jaren werkervaring met orderinvoer of data entry.

Daarnaast ben je woonachtig in het Westland, of binnen een straal van 10 km van Wateringen.

Wij bieden

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van elektrische verbindingsoplossingen voor laag,- midden, – en hoogspanningsnetten en gevestigd in Wateringen.

Interesse

Indien er interesse is stuur dan een motivatie en volledig cv naar onze recruiter Angela: angela@esito.nl. Als je nog vragen hebt over de functie of functies dan kan je haar bellen: 06-11 21 33 39.

Ontdek meer banen

Hallo wereld!

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

Wil je meer weten over Voornsebanen.nl?

Neem contact met ons op